Κερατέα: Eπιτέθηκαν σε σπίτι αστυνομικού με 4 ανήλικα παιδιά

Κερατέα: Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο – Εμπόλεμη ζώνη η περιοχή – Aνίκανο κράτος να εφαρμόσει το νόμο.

– Eπιτέθηκαν με μολότωφ σε σπίτι αστυνομικού με 4 ανήλικα παιδιά
– Ολονύχτιες μάχες αστυνομικών – κατοίκων – Τι κι αν πήγε εισαγγελέας στην περιοχή
– Μπαλάκι οι ευθύνες για την αντιμετώπιση της κατάστασης μεταξύ των υπουργείων

Μπαλάκι µεταξύ των συναρµόδιων υπουργείων γίνεται η ευθύνη για την αντιµετώπιση της κατάστασης που έχει δηµιουργηθεί τους τελευταίους 4 µήνες στην Κερατέα.

Το κράτος και τα όργανά του φάινονται ανίκανα ν’ αντιμετωπίσουν ένα χωριό που έχει ξεσηκωθεί αρνούμενο να δεχθεί στην περιοχή την δημιουργία ΧΥΤΥ.

Νέες πολύωρες μάχες έγιναν χθες το απόγευµα και μάλιστα στόχος έγινε ένας από τους αστυνομικούς. Η στόχευση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ήταν τέλεια σε αντίθεση με τον ύπο βαθύ στον οποίο είχε υποπέσει η αστυνομία το προηγούμενο βράδυ όταν 200 άνθρωποι έσβασαν τον δρόμο!

Στόχος αγνώστων και αστυνομικός μόνιμος κάτοικος της περιοχής

Ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα χτύπησαν οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία στο σπίτι του διοικητή του τμήματος Γλυκών Νερών που μαζί με τη σύζυγό του, επίσης αστυνομικό και τα τέσσερα παιδιά τους μένουν στην Κερατέα από το 1994.

Οι άγνωστοι όπως είπαν οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν και χωρίς καμία αφορμή άρχισαν να πετούν βροχή τις βόμβες με αποτέλεσμα μέσα σε δευτερόλεπτα να ξεσπάσει πυρκαγιά η οποία ευτυχώς δεν επεκτάθηκε στο σπίτι.

Οι βόμβες ωστόσο φαίνεται είχαν στόχο κάποια αυτοκίνητα τα οποία ήταν παρκαρισμένα και που τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η φωτιά κατασβέσθηκε τελικά από την Πυροσβεστική. Τα δύο από τα Ι.Χ. που κάηκαν ανήκαν στους αστυνομικούς, ενώ το τρίτο σε φιλικό τους πρόσωπο.

Νωρίτερα το απόγευμα σοβαρά επεισόδια είχαν μετατρέψει για μια ακόμα φορά σε εμπόλεμη ζώνη την περιοχή της Κερατέας.


newsit.gr/