Μανωλίδου καλεί Γεωργίου! Τι κάνει για τα “νούμερά”!

Μανωλίδου καλεί Γεωργίου! Τι κάνει για τα “νούμερά”!

Η Ευγενία Μανωλίδου αφού δοκίμασε όλους τους τρόπους για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, είδε την εκπομπή Super Star και της ήρθε μία φαεινή ιδέα. Ο Γιώργος Γεωργίου της έσουρε τα εξ’αμάξης και μεταξύ όλων των άλλων είπε πως δε θα έκανε ποτέ σεξ μαζί της.

Όχι η Ευγενία δεν εκνευρίστηκε όταν το άκουσε αλλά σκέφτηκε να τον καλέσει ζωντανά στην εκπομπή της να της το πει και λάιβ..τι να κάνει η δόλια για την ριμάδα την τηλεθέαση; Την απόφαση να τον φωνάξει στην εκπομπή της δεν πρέπει να τη σκέφτηκε και πολύ πάντως γιατί όταν ο δημοσιογράφος έκανε την εμφάνιση του στο πλατό μόνο άνετα δεν ένιωσε.

Ο δημοσιογράφος δεν κώλωσε και της τα πε χύμα, έτσι όπως έχει μάθει άλλωστε να μιλάει: «θες να πούμε αλήθειες; Λοιπόν είσαι 35 χρονών με τρία παιδιά. Δεν είσαι καμιά παιδούλα. Να κάνεις πράγματα λοιπόν που να ταιριάζουν στην ηλικία σου» της είπε με στόμφο ενώ η παρουσιάστρια εκείνη τη στιγμή μάλλον ήθελε να ανοίξει η γη και να την καταπιεί «Μα δεν κάνω κάτι που δεν αρμόζει στην ηλικία μου» ανταπάντησε.

Τα κατηγορώ του Γιώργου Γεωργίου δεν τελείωσαν εκεί αφού ακάθεκτος συνέχισε την κριτική «Μη δίνεις δικαιώματα να σε βρίζουν. Μη δίνεις δικαίωμα στο λαζόπουλο να σε κάνει νούμερο», της είπε χαρακτηριστικά. Η Ευγενία Μανωλίδου έχοντας αλλάξει χίλια χρώματα ανταπαντά «Ο Λαζόπουλος όλους τους σατιρίζει»,.«Όχι δεν τους σατιρίζει όλους Ευγενία. Τον έχεις δει να σατιρίζει σοβαρούς ανθρώπους, μόνο τα νούμερα σατυρίζει» επέμενε ο Γιώργος Γεωργίου.

Η παρουσιάστρια διέκοψε το δημοσιογράφο και του είπε να της πει τα υπόλοιπα στην επόμενη συνάντηση τους. Στο τέλος η Ευγενία Μανωλίδου χόρεψε με τον καλεσμένο της, θέλωντας να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.
Star.gr