Νίκος Παπάζογλου μεγάλη μάχη για τη ζωή του

«Ο Νίκος δίνει μεγάλη μάχη!» Δίπλα του, συναγωνιστές, λίγα καρντάσια αλλά δοκιμασμένα. Αυτή άλλωστε είναι η πραγματική φιλία. Οταν πονάει ο φίλος, υποφέρουμε κι εμείς. Και ο Νίκος Παπάζογλου έχει μεγάλο δρόμο μπροστά του.

Ο ανεπανάληπτος Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός και μοναδικός ερμηνευτής πέρασε μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του- είχε γράψει πέρυσι η «Espresso»- και τώρα η μοίρα τού επεφύλαξε μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη για να κερδίσει τη ζωή του.

«Ναι, ο Νίκος το παλεύει! Δίνει μεγάλη μάχη!» Ο συμπατριώτης του, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Παναγιώτης Κουτσούρας, αγαπημένος φίλος αλλά και μπουζουξής του Νίκου Παπάζογλου, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας μίλησε για τη νέα περιπέτεια του καρδιακού του φίλου. Ο Παναγιώτης Κουτσούρας είναι σαν μέλος της οικογένειας του Νίκου Παπάζογλου. Οπως μοιράστηκε μαζί του τόσες και τόσες χαρές, τώρα του στέκεται στα δύσκολα.

Ο κ. Κουτσουράς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας ότι ο ανεπανάληπτος τραγουδοποιός κάνει χημειοθεραπείες προκειμένου να γλιτώσει από την ασθένεια που τον βασανίζει. «Πηγαίνει στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, κάνει τη θεραπεία του και φεύγει» μας είπε.

Κρύβει την ανησυχία του για την εξέλιξη της υγείας του φίλου του ο Παναγιώτης Κουτσουράς, αλλά «χαϊδεύει με αφρούς τους πικρούς καημούς για να διώχνει της πίκρας τον πόνο», όπως τότε που τον συνόδευε με το μπουζούκι του σε αυτό το τραγούδι του. «Παλεύει ο Νίκος. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Πιο αισιόδοξος όμως είναι ο Νίκος Παπάζογλου. Το χαμόγελό του δεν τους εγκαταλείπει. Εκείνο είναι που κρατάει τη γυναίκα του Βαρβάρα και τα δύο παιδιά του, τον Αλέξανδρο και την Αδελαΐδα, που είναι συνέχεια στο πλευρό του σπουδαίου πατέρα και καλλιτέχνη.

«Τώρα, είμαι καλά. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη . Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας» είχε πει τότε ο Νίκος Παπάζογλου στην «Espresso». Την ίδια δύναμη έχει και σήμερα!


πηγή: Espressonews.gr