Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Ντουντού

Ανήμερα των 28ων γενεθλίων του ο Ντουντού παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, για τους οποίους αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος χαφ επιστρέφει στη χώρα του για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο, όμως όπως είπε, δεν θα ξεχάσει ποτέ τα όσα έζησε στην Ελλάδα.

«Είναι ιδιαίτερη μέρα για μένα καθώς σήμερα κλείνω τα 28 μου χρόνια. Είμαι ευτυχισμένος εδώ γιατί δημιούργησα μια οικογένεια. Η οικογένειά μου κι εγώ αγαπήσαμε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά, ενώ συνέχισε με αναφορά σε όσους ήθελε να δώσει τις ευχαριστίες του.

«Ευχαριστώ τον κ. Κόκκαλη και τον κ. Νινιάδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω. Θέλω να ευχαριστήσω όλου όσους συνεργάστηκα όπως τους Βαλβέρδε και Μπάντοβιτς. Σήμερα είναι μια μέρα αποχαιρετισμού και αυτό με κάνει λίγο λυπημένο όμως η ζωή συνεχίζεται».

Όσο για το αν τον γέμισαν ως παίκτη τα τρία αυτά χρόνια, δήλωσε: «Κατέκτησα δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο κι αυτά δεν είναι λίγα. Σίγουρα θα μου άρεσε να κατακτούσα με τον Ολυμπιακό και κάτι στην Ευρώπη αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο».


πηγή: naftemporiki.gr