Για ποιον χόρεψε η Ελεονώρα Μελέτη στο – Dancing with the Stars

Με μακρύ μαλλί και ακόμη καλύτερη από το προηγούμενο live εμφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στο Dancing with the Stars.

Η παρουσιάστρια άκουσε με προσοχή τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, αλλά και της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία της έκανε λόγο για την εξέλιξή της, την οποία χαρακτήρισε φοβερή. «Ξέρεις Ελεονώρα… ένα πουλάκι που σε είδε στην πρόβα και μάλιστα στέκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από εμένα αυτήν την στιγμή, μου είπε ότι η εξέλιξή σου είναι φοβερή…» της είπε η Ζέτα, μόλις ολοκλήρωσε το χορευτικό της η παρουσιάστρια του Star.

Το .. πουλάκι είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Και τα υπόλοιπα όμως μέλη της κριτικής επιτροπής δεν έμειναν ασυγκίνητα μπροστά στον αισθησιακό χορό της Ελεονώρας Μελέτη. Η ρούμπα της χαλάρωσε ακόμα και τον Γιάννη Λάτσιο που της έκανε αστειάκια για το …. «ειδύλλιο» Ελεονώρας-Αντώνη Κανάκη.

«Για τον Αντώνη…» ψιθύρισε ο κος Λάτσιος.

«Γι’αυτόν χόρεψα κύριε Λάτσιε απόψε… άντε και για εσάς», απάντησε με χιούμορ από το Dancing, ενώ από τον αέρα της εκπομπής της είπε το πρωί της Δευτέρας: «Τώρα, θέλω να δω τον κο Λάτσιο να μου δίνεται… να μου δίνει υψηλή βαθμολογία…»

Η ρούμπα έβγαλε τον αισθησιασμό της Ελεονώρας και έκλεισε τα στόματα αυτών που έκαναν κριτική στα πόδια της και στα κιλά της. Κάτι ο αισθησιασμός, κάτι τα κοντινά πλάνα του σκηνοθέτη, κάτι το μακρύ μαλλί της Ελεονώρας που δεν λύθηκε όταν έπρεπε αλλά η παρουσιάστρια το «έσωσε», έδωσε στο ζευγάρι υψηλή βαθμολογία.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και με την βαθμολογία και με τα comments», δήλωσε ο χορογράφος της Ηλίας Λαδάς, μετά το τέλος του σόου.