Τσίπρας: “Η κυβέρνηση κατεδαφίζει και ξεπουλάει τη χώρα, σε τιμές ευκαιρίας”

Τσίπρας: “Η κυβέρνηση κατεδαφίζει και ξεπουλάει τη χώρα, σε τιμές ευκαιρίας”

Αναφερόμενος στα επεισόδια στους Αγ. Αναργύρους, ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι “για άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιλέγει το γνωστό επικοινωνιακό κόλπο για να αποσπάσει τη προσοχή της κοινωνίας από την επιχείρηση κατεδάφισης που απρόσκοπτα εκτελεί. Είχαμε, εγκαίρως, προειδοποιήσει για προβοκάτσιες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ”

“Καλούμε τους πολίτες και την κοινή γνώμη να γυρίσουν την πλάτη στην κυβερνητική προπαγάνδα και να συνειδητοποιήσουν ότι όλα αυτά γίνονται γιατί σήμερα, η κυβέρνηση Παπανδρέου, που μας οδήγησε στη χρεοκοπία, ανακοινώνει τη χαριστική βολή”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

Αναφερόμενος στα επεισόδια στους Αγ. Αναργύρους, ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι “για άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιλέγει το γνωστό επικοινωνιακό κόλπο για να αποσπάσει τη προσοχή της κοινωνίας από την επιχείρηση κατεδάφισης που απρόσκοπτα εκτελεί. Είχαμε, εγκαίρως, προειδοποιήσει για προβοκάτσιες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε μπροστά σε αντίστοιχο σχεδιασμό”.

Παράλληλα, τονίζει ότι η κυβέρνηση “κατεδαφίζει και ξεπουλάει τη χώρα σε τιμές ευκαιρίας, ως το 2015, υποθηκεύοντας το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντιδράσει και να αντισταθεί”, ενώ καλεί την κυβέρνηση Παπανδρέου να ακολουθήσει την πιο έντιμη οδό που της έχει απομείνει: Να παραιτηθεί και να θέσει τις επιλογές και το έργο της στην κρίση του ελληνικού λαού”.


πηγή: imerisia.gr
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=109713157