Πρώην παίκτης του Masterchef ευχήθηκε… χιαστούς στον Σλούκα και απολύθηκε

Το σχόλιο του Ιωάννη Αυλωνίτη, παίκτη που συμμετείχε στο περσινό Masterchef, που ευχήθηκε χιαστούς στον αρχηγό του Παναθηναϊκού και παίκτη της Εθνικής ομάδας Κώστα Σλούκα.

Το σχόλιο του διάσημου Σεφ Ιωάννη Αυλωνίτη.
Το σχόλιο του διάσημου Σεφ Ιωάννη Αυλωνίτη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του μαγαζιού ZAMBRI

«Έχουμε ενημερωθεί για το πρόσφατο δημόσιο σχόλιο που έκανε ένας εκ των σεφ της επιχείρησης μας ZAMBRI, το οποίο ήταν μισητό και εντελώς ακατάλληλο και για το οποίο έχει ήδη ζητήσει δημόσια συγνώμη και έχει αναγνωρίσει το λάθος του. 

Θέλουμε με την παρούσα να δηλώσουμε δημόσια ότι η επιχείρηση μας και όλη η ομάδα της καταδικάζει έντονα τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές και πράξεις, καθώς είναι αντίθετες με τις αξίες μας για σεβασμό και ενσωμάτωση και με τις ηθικές μας υποχρεώσεις προς την κοινωνία, για τις οποίες δουλεύουμε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια και πρωτίστως με σεβασμό για τον πολίτη μας.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι οι απόψεις που εξέφρασε ο συγκεκριμένος σεφ δεν αντικατοπτρίζουν τις πεποιθήσεις ή τα πρότυπα της επιχείρησης μας, για τα οποία έχουμε δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και πρωτίστως με συνέπεια και ειλικρίνεια. 

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε πάντα ένα φιλόξενο και σεβαστό περιβάλλον για όλους τους πελάτες και το προσωπικό μας. 

Ως εκ τούτου, σας δηλώνουμε ότι ο συγκεκριμένος σεφ δεν μπορεί εφεξής να συνεργάζεται με την επιχείρηση μας και με ομόφωνη απόφαση της Εταιρίας τίθεται διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας. 

Σας δηλώνουμε δε, ότι αντιμετωπίζουμε αυτό το θέμα με μεγάλη σοβαρότητα και ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκαλέσει αυτό το περιστατικό χωρίς καμία υπαιτιότητα της επιχείρησης μας. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεχή υποστήριξη σας. 

Με εκτίμηση. 

Η ομάδα του Zambri»

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης με ανάρτηση του στο instagram απολογήθηκε για τις… ευχές με αποδέκτη τον Κώστα Σλούκα, ζητώντας δημόσια συγνώμη, ενώ τόνισε πως αυτή η συμπεριφορά δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες σεβασμού και αθλητικής συμπεριφοράς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: 

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συγγνώμη για το σχόλιο που έκανα σχετικά με παίκτη του Παναθηναϊκού. Τα λόγια μου ήταν πληγωτικά και ακατάλληλα, και μετανιώνω βαθύτατα για την προσβολή που προκάλεσαν. Καταλαβαίνω απτό η πράξη μου αυτή δεν αντικατοπτρίζει τις αξίες του σεβασμού και της αθλητικής συμπεριφοράς που αξίζει ο κόσμος του μπάσκετ και το Ευ Αγωνίζεσθαι. Λυπάμαι ειλικρινά για τη συμπεριφορά μου και και την οποιαδήποτε αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσα. Θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω ότι το σχόλιο μου έγινε με την προσωπική μου ιδιότητα και δεν αντικατοπτρίζει τις απόψεις ή τις αξίες της εταιρείας που εργάζομαι. Η εταιρεία δεν έχει κανιά σχέση με τις πράξεις μου, και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το λάθος μου. Και πλάι, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για τις πράξεις μου. Δεσμεύομαι να μάθω από αυτήν την εμπειρία και να διασφαλίσω ότι δεν θα επαναλάβω τέτοια συμπεριφορά στο μέλλον. Με εκτίμηση, Ιωάννης Αυλωνίτης
πηγή:
https://www.sdna.gr/mpasket/1205450_apologithike-gia-tis-eyhes-ston-sloyka-o-gnostos-masterchef-pic
https://cretaone.gr/proin-paiktis-tou-masterchef-efchithike-chiastous-ston-slouka-kai-apolythike/