Μενεγάκη: “Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει προβλήματα”

Δεν έκρυψε την συγκίνησή της η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Δευτέρας (11/04) όταν την στιγμή που συνομίλησε με τηλεθεάτρια, αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει κάθε σπίτι και τις αγωνίες κάθε γυναίκας που είναι μάνα.

«Παίρνω πολύ συχνά δύναμη από εσένα και έχω σαν παράδειγμα πολλές φορές στο μυαλό μου αυτά που έχεις αντιμετωπίσει εσύ στην ζωή σου», είπε η τηλεθεάτρια που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής στην Ελένη. Η παρουσιάστρια έκανε μια μικρή παύση, την ευχαρίστησε και της είπε με νόημα: «Να το ξέρετε πάντως: Όλοι τις ίδιες έννοιες έχουμε. Εννοώ – κυρίως – όλες οι γυναίκες που έχουν παιδιά. Όπως και να’ ναι η ζωή τους, με λίγα ή πολλά προβλήματα, γιατί προβλήματα παίζουν παντού, η ζωή είναι γεμάτη προβλήματα», είπε.

Η κοπέλα με την οποία συνομιλούσε η Ελένη της τόνισε πως στην ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο, κάτι με το οποίο εκείνη συμφώνησε απόλυτα. Και συνέχισε λέγοντας: «Το ξέρετε, το έχετε συνειδητοποιήσει πλέον, δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει προβλήματα. Απλά αλλού είναι μαζεμένα πολλά, αλλού είναι πιο λίγα, αλλού έχουν τώρα προβλήματα και μετά περνάνε ένα καλό διάστημα και μετά έρχεται και πάλι κάτι, έτσι πάει η ζωή. Αλλά όλοι που έχουμε παιδιά έχουμε τις ίδιες αγωνίες και φυσικά τις ίδιες χαρές».

«Έχεις όλη αυτή την υπέροχη ζωή μπροστά σου… Με τα όποια προβλήματα, αλλά την έχεις, δεν παύεις να την έχεις», κατέληξε η Ελένη, ευχόμενη στην γυναίκα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Σημειώνουμε πως το πρώτο διάστημα της δημοσιοποίησης του διαζυγίου της, αλλά και τους πρώτους μήνες που είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Ελένη είχε ζητήσει από τις τηλεθεάτριες που έβγαιναν στον «αέρα» να μην της αναφέρουν το παραμικρό σχετικά με προσωπικά θέματα. Ωστόσο, τώρα που και η ίδια παραδέχεται ότι έχει επανέλθει στους ρυθμούς της, δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να αναφέρεται σε τέτοιου είδους θέματα.


Star.gr