Μαλλιωρας Παγκρατι

Μαλλιωρας Παγκρατι. Μαλλιώρας κοντοσούβλι, μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και δεν τελείωσε ποτέ.

Το 1955 στο χωριό Αγναντερό Καρδίτσας, ο Αχιλλέας Μαλλιώρας ανοίγει μια μικρή ψησταριά που σερβίρει παραδοσιακό κοντοσούβλι.

Το 1975 ο γιος του Ευάγγελος, μετά από πλήθος γευστικών πειραματισμών δημιουργεί μια συνταγή φυσικών μπαχαρικών που δίνουν στο Μαλλιώρας κοντοσούβλι τη γνωστή έως σήμερα γεύση και νοστιμιά.

Με ακριβείς μετρήσεις των συστατικών και τυποποίηση της διαδικασίας παραγωγής και ψησίματος, η ποιότητα σταθεροποιείται και το Μαλλιώρας κοντοσούβλι γίνεται γνωστό σε όλη την περιοχή.

Το κοντοσούβλι που παρασκευάζεται σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, δεν έχει σχέση με οτιδήποτε συνώνυμο πωλείται στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Όπως φανερώνει και το όνομα κοντοσούβλι, πρόκειται για πέρασμα μικρών κομματιών κρέατος, διαμέτρου 3,5 εκ. περίπου, σε μικρές – κοντές σούβλες μήκους 55 εκ.

Το ψήσιμο γίνεται σε ειδικές ψησταριές, όπως ακριβώς γίνεται σε κάθε ένα από τα καταστήματα Μαλλιώρας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Τα στοιχεία που κάνουν το κοντοσούβλι Μαλλιώρας να ξεχωρίζει, είναι ο συνδυασμός της άριστης ποιότητας του κρέατος με την αποκλειστική συνταγή καρυκευμάτων, καθώς και η διαδικασία ψησίματος από έμπειρους ψήστες.

Η ποιότητα και η νοστιμιά είναι μοναδική και η ποσότητα χορταστική.

Μαλλιωρας Παγκρατι – ΦΙΛΟΛΑΟΥ 206, 210-7565500