Έλενα Παπαρίζου: Πώς έχασε τα επιπλέον κιλά;

«Η διαφορά στο κορμί της Έλενας Παπαρίζου από τις 10 Φεβρουαρίου 2011 που εμφανίστηκε στη διοργάνωση Madwalk, μέχρι το τέλος του Μαρτίου που γυρίστηκε το βίντεο κλιπ είναι εμφανής και ο λόγος είναι απλός.

Αποφάσισε ότι αυτά τα πέντε παραπανίσια κιλά που είχε τη βάραιναν και έπρεπε παράλληλα να καταπολεμήσει δραστικά το έντονο πρόβλημα της κατακράτησης που έχει ο οργανισμός της, η οποία προερχόταν από τη δυσλειτουργία του θυρεοειδή της.

Η Έλενα αντιμετώπισε το πρόβλημα με το θυρεοειδή της, μετά το χαμό του πατέρα της και της πήρε αρκετό καιρό μέχρι να το ρυθμίσει» αναφέρει πηγή σε γνωστό περιοδικό.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου στο νέο της video clip και αναρωτιέστε πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά της κιλά.

«Κατ’ αρχήν πειθάρχησε στην απόφασή της. Έτσι είναι η Έλενα… Πειθαρχημένη και στη δουλειά, αλλά και στη ζωή της όταν χρειάζεται. Το μεγάλο μυστικό της δίαιτας είναι τα μικρά και συχνά γεύματα. Παράλληλα, όμως, σταμάτησε να τρώει τηγανητά, γλυκά και προϊόντα με ζάχαρη.

Η Δίαιτα

Έβγαλε από τη διατροφή της το λευκό ψωμί και προτίμησε μαύρο και ολικής αλέσεως. Επίσης δεν πίνει πια αναψυκτικά με ζάχαρη. Έβαλε στην καθημερινότητά της το νερό και το πράσινο τσάι. Πίνει 1-1,5 λίτρο νερό την ημέρα και άλλη τόση ποσότητα πράσινο τσάι ώστε να αποβάλλει ο οργανισμός της τις τοξίνες. Και όταν πεινάει αργά τη νύχτα προτιμά ελαφριά και στεγνά γεύματα».


Πηγή: People