Απίστευτη τραγωδία! 13χρονη κρεμάστηκε στον Πειραιά

Μια απίστευτη τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους διαδραματίστηκε στον Πειραιά. Ενα 13χρονο κορίτσι αυτοκτόνησε μέσα στο δωμάτιό του προκαλώντας σοκ στην οικογένειά του και συναγερμό στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Οι τραγικοί γονείς έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους όταν μπήκαν στο δωμάτιο της κόρης τους και τη βρήκαν απαγχονισμένη με αυτοσχέδιο βρόγχο. Μάλιστα λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή της είχε κόψει με ψαλίδι τα μαλλιά της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά από τις πρώτες έρευνες που πραγματοποίησαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το άτυχο παιδί πριν αυτοκτονήσει είχε σβήσει από το κινητό του τηλέφωνο μηνύματα, κλήσεις, αλλά και τηλεφωνικούς αριθμούς που ενδεχομένως είχε αποθηκευμένους στη μνήμη της συσκευής, ενώ είχε διαγράψει και όλα τα αρχεία από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.

Ετσι, ανέλαβε να ρίξει φως στην τραγική αυτή υπόθεση το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται από τους ειδικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Επίσης, ειδικοί ερευνούν και το κινητό τηλέφωνο της 13χρονης, προκειμένου να ανακαλύψουν τα τελευταία άτομα με τα οποία είχε επαφή πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, αλλά και με ποιους επικοινωνούσε συχνά, ώστε να αναζητηθούν και να δώσουν κατάθεση στην αστυνομία.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι η 13χρονη να είχε πέσει θύμα ψυχολογικής βίας, μέσα από το Διαδίκτυο και από ανθρώπους με τους οποίους έρχονταν σε επαφή ίσως σε διάφορα παράθυρα επικοινωνίας. Η λύση του μυστηρίου βέβαια, όπως πιστεύουν οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκεται στα σβησμένα αρχεία του ηλεκτρονικού υπολογιστή της.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του άτυχου παιδιού, αποφάνθηκε πως πρόκειται σαφώς για αυτοκτονία. Ετσι, το ερώτημα που αναμένει απάντηση από τις αρχές είναι τι οδήγησε το άτυχο παιδί στην αυτοκτονία.

Μέσα σε λίγα λεπτά στη μικρή γειτονιά του Πειραιά έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπου απλώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι γονείς της 13χρονης με τη βοήθεια ειδικού ψυχολόγου κατάφεραν να δώσουν μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στον τόπο της τραγωδίας. Οπως είπαν το παιδί δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ανέφεραν όμως ότι το κοριτσάκι ασχολούνταν πολλές ώρες με τον υπολογιστή και το Διαδίκτυο. Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να πουν στους αστυνομικούς ποιες ιστοσελίδες επισκεπτόταν και με ποιους ανθρώπους συνομιλούσε μέσω chat.


Espressonews.gr