Στο κύκλωμα των μπράβων ο γιος γνωστής αστρολόγου;

Για εμπλοκή στα κυκλώματα με τους «νονούς» της νύκτας κατηγορείται ο γιος της γνωστής αστρολόγου Βιργινίας Λεούση η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Super Star βροντοφώναξε για την αθωότητα του παιδιού της:«Ο γιος μου μπορεί να δούλευε στη νύχτα όπως είναι γνωστό σε όλους, ουδεμία σχέση όμως δεν έχει με κυκλώματα και μπράβους. Αν έχει πειράξει ή χτυπήσει κανένα να βγει στην εκπομπή σου Χριστίνα αυτός να το καταγγείλει» είπε φανερά εκνευρισμένη.

Η γνωστή αστρολόγος καταγγέλλει πως κάποιοι έχουν στήσει παγίδα στο παιδί της και έχουν δώσει από κακοήθεια το όνομα του στις αρχές:«Το 2006 έπαιρναν τηλέφωνο το γιο μου και του έλεγαν πως θα βάλουν ναρκωτικά στο αμάξι του για να τον μπλέξουν. Φυσικά και τότε είχα απευθυνθεί στην αστυνομία».

Η Βιργινία Λεούση έβαλε δικηγόρο προκειμένου να αποδειχθεί η άδικη ανάμειξη του παιδιού της σ’αυτό το θέμα ενώ όπως λέει έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων.. Η ίδια αλλά και οι συγγενείς της είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ελπίζουν γρήγορα αυτή η ιστορία να λάβει τέλος.