Σοκ στην Αίγινα: Ληστές έκαψαν ζωντανούς ηλικιωμένη γυναίκα και τον 44χρονο ανιψιό της

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών – Στο νησί κλιμάκιο της Ασφάλειας από τον Πειραιά
Ανατριχίλα προκαλεί το διπλό έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στους Άγιους Ασώματους στην Αίγινα.

Όπως όλα δείχνουν αδίστακτοι ληστές, αφού έσπασαν με πέτρα το παράθυρο, μπήκαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης που μένει με τον 44χρονο ανιψιό της.

Οι δράστες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά στον 44χρονο και την 71χρονη και τους έκαψαν ζωντανούς.

Αρχικά κλήθηκε η Πυροσβεστική για φωτιά που είχε ξεσπάσει εντός της μονοκατοικίας. Στο σημείο έφτασε σύντομα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε την μικρής έκτασης φωτιά, όμως εντοπίστηκαν από τους πυροσβέστες απανθρακωμένα τα πτώματα της 71χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού και του 44χρονου ανιψιού της.

Εξαιτίας της περιορισμένης έκτασης που είχε η φωτιά, δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι σοροί των δύο συγγενών και καθώς το παράθυρο ήταν σπασμένο από μία πέτρα, οι πυροσβέστες κάλεσαν και την Αστυνομία.

Το σπίτι στο εσωτερικό ήταν αναστατωμένο και όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως θεία και ανιψιός έπεσαν θύματα μίας άγριας διπλής δολοφονίας που κίνητρο είχε ενδεχομένως τη ληστεία και στη συνέχεια για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους οι δράστες έβαλαν φωτιά για να κάψουν τις σορούς των θυμάτων τους και το σπίτι.