Καταργούν την ομάδα Δίωξης Ζωοκλοπών στην Κρήτη – Χιουμοριστικό VIDEO

Την ώρα που το φαινόμενο της κλοπής κοπαδιών και μεμονωμένων ζώων «φουντώνει» στην Κρήτη, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. είχε την φαεινή ιδέα να καταργήσει την Ομάδα Καταπολέμησης Ζωοκλοπής που είχε συστήσει η προηγούμενη ηγεσία και δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ούτε ένα εξάμηνο λειτουργίας.

Η αλήθεια είναι ότι τα πενιχρά αποτελέσματα στην εξιχνίαση υποθέσεων ζωοκλοπής, οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Έτσι κι αλλιώς, την ομάδα στο νομό Ηρακλείου απάρτιζαν μόλις πέντε αστυνομικοί, που κυριολεκτικά έτρεχαν και δεν έφταναν με τα απανωτά κρούσματα. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προσανατολίζεται σε νέες μεθόδους αντιμετώπισης του φαινομένου που έχει καταντήσει μάστιγα για όλη την Κρήτη.

Στο μεταξύ, οι ζωοκλοπές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Όπως κατήγγειλε ένας 37χρονος κτηνοτρόφος, άγνωστοι παραβίασαν την περίφραξη του ποιμνιοστασίου του στα Πραιτώρια του δήμου Αρχανών, Αστερουσίων και έκλεψαν δύο πρόβατα και δύο αρνιά αξίας 500 ευρώ. Στην περιοχή του Πύργου, πάντως, οι ζωοκλοπές έχουν επεκταθεί και στα μελίσσια. Άγνωστοι έκλεψαν από αφύλακτο αγροτικό χώρο 23 κυψέλες αξίας 4.000 ευρώ, που ανήκαν σε έναν 76χρονο μελισσοκόμο.

Χιουμοριστικό Video Ζωοκλοπής στην Τουρκία


πηγή: PROTHTHEMA