Επιτοκια προθεσμιακων καταθεσεων Επιτοκια καταθεσεων

Eπιτοκια προθεσμιακων καταθεσεων – επιτοκια καταθεσεων: έως και 4,25%: Οι τράπεζες προχώρησαν σε νέες αυξήσεις στα επιτόκια κατάθεσης, καθώς βασικό μέλημα τους είναι να διατηρήσουν τα υπόλοιπα καταθέσεων και να προσελκύσουν νέα κεφάλαια. Μάλιστα, επιβραβεύοντας την αποταμίευση, προσφέρουν υψηλά επιτόκια της τάξης του 4% ακόμα και στους απλούς αποταμιευτικούς λογαριασμούς.

Επιτόκια 4% ακόμα και στους απλούς λογαριασμούς κατάθεσης προσφέρουν σήμερα οι τράπεζες, ενώ για λογαριασμούς που ανοίγονται μέσω e-banking το επιτόκιο φτάνει στο 4,25%. Το χαρακτηριστικό είναι ότι τα υψηλά επιτόκια προσφέρονται πλέον και για ποσά κατάθεσης 20 ευρώ.

Μέσα στον Μάρτιο, οι τράπεζες προχώρησαν σε νέες αυξήσεις στα επιτόκια κατάθεσης καθώς βασικό μέλημα τους είναι να διατηρήσουν τα υπόλοιπα καταθέσεων και να προσελκύσουν νέα κεφάλαια. Μάλιστα επιβραβεύοντας την αποταμίευση, προσφέρουν υψηλά επιτόκια της τάξης του 4% ακόμα και στους απλούς αποταμιευτικούς λογαριασμούς.

Τράπεζα Πειραιώς Επιτόκια καταθέσεων

Η Τράπεζα Πειραιώς λάνσαρε τον αποταμιευτικό λογαριασμό Μπορώ, στον οποίο ο καταθέτης μπορεί να καταθέτει κάθε μήνα ή τρίμηνο ποσό από 20 ευρώ έως 500 ευρώ. Οι καταβολές μπορούν να γίνονται και μέσω πάγιας εντολής, ενώ το επιτόκιο είναι 4%.

Millennium Επιτόκια καταθέσεων

Η Millennium επίσης προσφέρει το νέο οικογενειακό αποταμιευτικό λογαριασμό « κάθε μήνα Συν», και ανάλογα με το μέσο υπόλοιπο του καταθετικού λογαριασμού προσφέρει σε όλους τους δικαιούχους δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ ύψους μέχρι 20 ευρώ και παράλληλα κάθε μήνα κληρώνει 50 δωροεπιταγές ύψους 50 ευρώ για βενζίνη ή πετρέλαιο θέρμανσης.

Eurobank Επιτόκια καταθέσεων

Η Eurobank προσφέρει επιτόκιο 2% στο νέο της καταθετικό λογαριασμό live banking, που προσφέρει στο δικαιούχο και σειρά δωρεάν συναλλαγών. (το επιτόκιο για ποσά κάτω των 3.000 ευρώ είναι 1%).

Εμπορική Τράπεζα Επιτόκια καταθέσεων

Επίσης η Εμπορική Τράπεζα λάνσαρε νέο καταθετικό λογαριασμό «Emporiki για το παιδί μου» με σταθερό και εγγυημένο επιτόκιο 3% -για διάστημα έως και 10 χρόνια- για ύψος κατάθεσης ως 30.000 ευρώ (και με απεριόριστο αριθμό αναλήψεων- καταθέσεων).

T Bank Επιτόκια καταθέσεων

H T Bank προσφέρει επιτόκιο 3,5% για ποσά από 0-5.000 ευρώ.

Όμως οι τράπεζες προχώρησαν σε σημαντική αύξηση των επιτοκίων στις καταθέσεις προθεσμίας.

Alpha Bank Επιτόκια καταθέσεων

Ετσι στην Alpha Bank το επιτόκιο στην προθεσμιακή κατάθεση Alpha μηνιαία πρόοδος ξεκινά από το 2,5% και καταλήγει στο 3,6% (12μηνη διάρκεια) και από το 2,75% και φτάνει στο 4,3% στην 18μηνη διάρκεια.

Αγροτική Επιτόκια καταθέσεων

Η Αγροτική αύξησε στο 2% το εισαγωγικό επιτόκιο της προθεσμιακής κατάθεσης ΑΤΕ Διπλασιάζω (για ποσά από 10.000 ευρώ) το οποίο στη λήξη της κατάθεσης φτάνει και στο 4%.

Ταμείο Παρακαταθηκών και Ταμείων Επιτόκια καταθέσεων

Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Ταμείων αύξησε στο 3,8% το επιτόκιο προθεσμίας 1 μήνα (ποσά από 5.000 έως 100.000 ευρώ) το και στο 4,45% στην 12μηνη διάρκεια.

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Επιτόκια καταθέσεων

Επίσης το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αύξησε στο 2,3% το εισαγωγικό επιτόκιο της 15μηνης προθεσμιακής κατάθεσης Ανεβαίνω που φτάνει στο 2,85% τον 12ο μήνα, στο 4% τον 13ο, στο 5% τον 14ο και στο 6% τον τελευταίο μήνα της κατάθεσης.

Εθνική Τράπεζα Επιτόκια καταθέσεων

Η Εθνική Τράπεζα στον ειδικό προθεσμιακό λογαριασμό 18μηνης διάρκειας Δώρο Εθνικής (για ποσά από 20.000 ευρώ) διπλασιάζει τον τόκο τους μήνες Απρίλιο, Αύγουστο και Δεκέμβριο.

Τράπεζα Κύπρου Επιτόκια καταθέσεων

Η Τράπεζα Κύπρου στους λογαριασμούς Notice (με προειδοποίηση 7 ή 35 ημερών) προσφέρει επιτόκιο 2,8% για ποσά ως 5.000 ευρώ, ενώ στην 6μηνη κατάθεση προθεσμίας 3plus3 το επιτόκιο είναι 1,5% το πρώτο τρίμηνο και 4,5% το δεύτερο τρίμηνο.

Εμπορική Επιτόκια καταθέσεων

Η Εμπορική στον λογαριασμό προθεσμίας Υπερέχω προσφέρει επιτόκιο ως 6,5%.

Marfin Egnatia Bank Επιτόκια καταθέσεων

Η Marfin Egnatia Bank στην 12μηνη κατάθεση προθεσμίας προσφέρει επιτόκιο 3,75%.

Τράπεζα Αττικής Επιτόκια καταθέσεων

Η Τράπεζα Αττικής στον λογαριασμό Attica plus προσφέρει επιτόκιο 4,25%.

Επίσης ο προθεσμιακός λογαριασμός plus bonus της FBBank προσφέρει ετήσια απόδοση 5,7% και η 18μηνη κατάθεση προθεσμίας 6Χ3 το επιτόκιο ξεκινά από το 4,5% (πρώτο, δεύτερο, τρίτο τρίμηνο), και στη συνέχεια αυξάνεται ανά τρίμηνο στο 5%, 5,5% και φτάνει στο 6% το τελευταίο τρίμηνο.


Ημερησία