Φουστανος ανδρεας: Απάτησε την Θεοδωρίδου?

«Η Νατάσσα Θεοδωρίδου δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση», λέει ο Ανδρέας Φουστάνος σε συνέντευξή του και μας αφήνει με μία απορία: ποια ήταν η σχέση του στην οποία δεν ήταν πιστός; Μήπως με την τραγουδίστρια;

Μιλώντας στα περιοδικά «Ok!» και «Eγώ Weekly», ο πλαστικός χειρούργος ξεκαθαρίζει για ακόμα μία φορά πως εκτός από μία ελιά -που ήταν και η αφορμή για την γνωριμία τους- δεν έχει «πειράξει» την Νατάσσα Θεοδωρίδου.

«Δεν χρειαζόταν! Τι να έχει κάνει; Δεν έχουν καν την παρατηρητικότητα να δουν ότι δεν έχει αλλάξει κανένα χαρακτηριστικό της», προσθέτει και, για του λόγου το αληθές, αναφέρει πως η πρώην σύζυγος και το παιδί τους έχουν το ίδιο πηγούνι!

Κι αν για την πλαστική το ξεκαθαρίζει, το… «κέρατο» το αφήνει και αιωρείται! «Δεν υπήρξα πιστός σε όλες μου τις σχέσεις», λέει ο Ανδρέας Φουστάνος και είναι να μην αναρωτηθείς αν απάτησε ή όχι την τραγουδίστρια;

«Ήταν επιλογή και των δύο να χωρίσουμε. Εγκλωβίζεσαι», αναφέρει όταν τον ρωτούν για το διαζύγιο και προσθέτει πως πλέον έχουν πολιτισμένες σχέσεις, ως δύο άνθρωποι που κάποτε υπήρξαν μαζί και απέκτησαν ένα παιδί.

Ο γιατρός, πάντως, δεν κρύβει την αδυναμία του στις γυναίκες, επισημαίνοντας πως οι περισσότερες ήταν 28 ετών όταν τις γνώρισε. Στα πρόθυρα του γάμου, πάντως, δεν έφτασε ποτέ ξανά… «Δεν θεωρώ τον γάμο αποκούμπι. Αν μπεις σε αυτή την νοοτροπία, γέρασες», καταλήγει.


star.gr