Πάνια: Άγριο ξύλο στα “Παρατράγουδα”

«Είσοδος ελεύθερη» και… έξοδος με ξύλο μετά μουσικής. Σκηνές σκληρού ροκ παρακολούθησαν χθες τα ξημερώματα όσοι βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Alter στο Μπουρνάζι.

Η κυρία «Αχ Κούλα» πήρε τον νόμο στα χέρια της και ξεμάλλιασε την «Αντιπρόσωπο»!

Για τα μάτια του Γιάννη, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια εκλιπαρώντας γονυπετής on air τη σύζυγό του να τον δεχτεί ξανά στο σπίτι, έπεσαν αρκετές «ψιλές» στον διάδρομο έξω από το μακιγιάζ!

Αμέσως μετά το τέλος της ζωντανής εκπομπής «Είσοδος ελεύθερη», η «Αχ Κούλα» θέλησε να πάρει την εκδίκησή της από τον σύντροφό της που την εγκατέλειψε. Τη νύφη πλήρωσε η «Αντιπρόσωπος» -είναι το τηλεοπτικό όνομά της- που έκλεψε την καρδιά του Γιάννη.

Τα πνεύματα ήταν ήδη οξυμένα από την εκπομπή, όταν μπροστά στα μάτια της Κούλας ερωτοτροπούσαν ο Γιάννης και η νέα συνοδός του. Και αν πολλοί από τους τηλεθεατές πίστευαν ότι το «παιχνίδι» ήταν στημένο και όλα γίνονται για χάρη της τηλεθέασης, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Το τι ακολούθησε όταν έκλεισαν οι προβολείς δεν λέγεται. Με σκληρούς και άκρως υβριστικούς χαρακτηρισμούς η κυρία Κούλα επιτέθηκε στην αντίζηλό της, τραβώντας την μάλιστα από τα μαλλιά. Μέχρι να τις χωρίσει άνθρωπος της Ασφάλειας είχαν πέσει εκατέρωθεν και οι πρώτες σφαλιάρες.

Προς βοήθεια έσπευσε, όταν άκουσε τις φωνές, και η παρουσιάστρια, που μάταια προσπαθούσε να ξεκολλήσει την «Αντιπρόσωπο» από τα χέρια της Κούλας. Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Γιάννη, που πήρε τη νέα του αγαπημένη και έφυγαν.

Επεισόδιο σημειώθηκε και έξω από τις εγκαταστάσεις – αυτή τη φορά μεταξύ Γιάννη και «Αντιπροσώπου», η οποία θεώρησε ότι ο αγαπημένος της δεν την προστάτευσε ως όφειλε!

Παρά την ιδιαιτερότητα των εκπομπών της Αννίτας, ουδέποτε η παρουσιάστρια είχε ξαναζήσει ανάλογες στιγμές. Ακόμα και πρόσφατα, όταν ο σχεδιαστής μόδας Τίμος Παρίσης κατά τη διάρκεια εκπομπής επιτέθηκε σε διαγωνιζόμενη, οι ψυχραιμότεροι έσωσαν την κατάσταση στο παρά πέντε. Αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και ήρθαν τα χειρότερα.


Espressonews.gr