Με το συνδυασμό «Κοινωνία των Δικηγόρων», από το χώρο της ΝΔ Στις 23 Φεβρουαρίου οι εκλογές

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος, ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κατά τις εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου 2014, με το συνδυασμό «Κοινωνία των Δικηγόρων» και με ένα ανανεωμένο και ευρείας αποδοχής ψηφοδέλτιο υποψηφίων συμβούλων, όπως επισημαίνει.

dsa

Υπενθυμίζεται, ότι ο συνδυασμός του κ. Αδαμόπουλου είναι από το χώρο της ΝΔ.

Ενόψει των αρχαιρεσιών ο κ. Αδαμόπουλος σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «το λειτούργημά μας, επιστημονικά και κλαδικά, στοχοποιήθηκε και απειλήθηκε η υπόστασή του, ενώ επιχειρήθηκε να απαξιωθεί το κύρος και η διαχρονική κοινωνική του προσφορά».

Μέσα στα τρία χρόνια της θητείας μου στο ΔΣΑ, σημειώνει ο κ. Αδαμόπουλος, «έγιναν πολλά και τέθηκαν οι βάσεις για ακόμη περισσότερα» και η «ανανέωση της εμπιστοσύνης» των δικηγόρων της Αθήνας «θα είναι για εμένα τιμή και κινητήριος δύναμη να εξακολουθήσω να εργάζομαι σκληρά για τους δεσμούς που μας συνδέουν».

Περισσότερο όμως απ’ όλα, καταλήγει ο κ. Αδαμόπουλος, «η δικηγορία έχει ανάγκη την ενεργό και δυναμική συμμετοχή μας, ανεξάρτητα από την επιλογή του καθενός, για να αντιστρέψουμε το κλίμα απάθειας και θεσμικής απαξίωσης που επιβάλλει η εποχή».

συναφη αρθρα
δικηγοροι ιντερνετ