Σε θρίλερ εξελίσσετε το επόμενο επεισόδιο του “Dancing”

Σε θρίλερ εξελίσσετε το επόμενο επεισόδιο του “Dancing”

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το θέμα με το επόμενο επεισόδιο του «Dancing with the stars», με την παραγωγή του σόου να κάθεται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα.

Δεδομένου ότι από αύριο και μέχρι το πρωί της Κυριακής δημοσιογράφοι και τεχνικοί απεργούν, συμμετέχοντας στις 2 συνεχόμενες 48ωρες απεργίες της ΕΣΗΕΑ έχει ανακύψει θέμα με το επεισόδιο της Κυριακής το οποίο δεν είναι δυνατόν να προβληθεί live.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την Πρωινή Μελέτη, η παραγωγή του σόου εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις για να μην αφήσει τους τηλεθεατές χωρίς εκπομπή την ερχόμενη Κυριακή.

Με τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι να είναι ουκ ολίγες, όλα δείχνουν ότι επικρατέστερη είναι αυτή που κάνει λόγο για μαγνητοσκόπηση του επεισοδίου το Σάββατο το βράδυ με προσωπικό ασφαλείας και προβολή την Κυριακή.

Αυτό, όμως, δημιουργεί αρκετά προβλήματα καθώς εκτός του ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες όχι μόνο δε θα έχουν τον απαιτούμενο χρόνο προετοιμασίας αλλά επιπλέον δυσκολεύονται -λόγω υποχρεώσεων- να παραστούν στη μαγνητοσκόπηση του Σαββάτου!

Μαγνητοσκόπηση και διπλή αποχώρηση την επόμενη Κυριακή;

Σε αυτό το ενδεχόμενο (που επί του παρόντος φαντάζει ως το πιθανότερο) η παραγωγή έχει διευκρινίσει ότι δεν θα υπάρξει αποχώρηση καθώς δε θα είναι εφικτή η τηλεψηφοφορία.

Αυτό, όμως, θα οδηγήσει -όπως τόνισε η παρουσιάστρια της Πρωινής Μελέτης και συμμετέχουσα στο σόου, Ελεωνόρα Μελέτη- σε διπλή αποχώρηση την επόμενη Κυριακή που θα επανέλθουν κανονικά τα live!

Με την τηλεψηφορορία να τρέχει όλη την ερχόμενη εβδομάδα, αν προτιμηθεί η λύση της μαγνητοσκόπησης, το επόμενο επεισόδιο θα έχει μία αποχώρηση στην αρχή του και άλλη μία στο τέλος μετά το live. Αυτό όμως θα σημαίνει ότι το ζευγάρι που θα αποχωρήσει με το που ξεκινήσει το «Dancing with the stars» της επόμενης Κυριακής θα προετοιμάζεται άδικα όλη την εβδομάδα κάνοντας πρόβες για έναν χορό που τελικά δε θα προλάβει να χορέψει στο live!

Έσχατη λύση να μην προβληθεί καθόλου – Εξετάζεται και η επαναπροβολή του 1ου επεισοδίου

Με τις αποφάσεις να μην είναι οριστικές, καθώς -σε κάθε περίπτωση- όλα εξαρτώνται και από το πρόγραμμα και των συμμετεχόντων στο σόου, η έσχατη λύση σύμφωνα με πληροφορίες είναι το να μην γίνει καθόλου το «Dancing with the stars» αυτής της Κυριακής και να δοθεί ραντεβού για την επομένη Κυριακή «μία και έξω».

Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να προβληθεί σε επανάληψη το πρώτο επεισόδιο, το οποίο και σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση μέχρι σήμερα. Η ιδέα, πάντως για best of εγκαταλείφθηκε καθώς κρίθηκε πολύ πρώιμο με μόλις 3 επεισόδια να έχουν προβληθεί…


star.gr