Γαμος Ελενης Μενεγακη: Σάλος για τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη

Γαμος Ελενης Μενεγακη / Ανεβαίνει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας η Ελένη Μενεγάκη ή όχι;

Η Espresso με άρθρο της αναφέρει:

Σάλος έχει ξεσπάσει για τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη που σύμφωνα με έντονες φήμες πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Απριλίου. Η «Espresso» έψαξε, ρώτησε τους καθ’ ύλην αρμόδιους και σας παρουσιάζει όλη την αλήθεια.

Φωτιά πήρε ο κυβερνοχώρος με δημοσίευμα που θέλει την ωραία Ελένη της TV να παντρεύεται τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο με δόξα και τιμή στην Ανδρο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του mediasoup το μυστήριο θα γίνει τη Δευτέρα 25 Απριλίου στον ενοριακό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο παραδοσιακό ορεινό χωριό της Ανδρου Στραπουργιές. Η ώρα της τέλεσης του μυστηρίου είναι μυστική για να μη φτάσουν φωτογράφοι και κάμερες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γνωστής ιστοσελίδας οι βέρες θα είναι από τον οίκο Καίσαρη και θα τις ανταλλάξει ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης που εκτός από κολλητός του Ματέο είναι και συνεργάτης της Ελένης στην πρωινή εκπομπή του Alpha. Το νυφικό της Ελένης έχει σχεδιάσει ο Χριστόφορος Κοντέντος, ενώ τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο Πάνος Καλλίτσης. Στη λίστα των καλεσμένων, όπως αναφέρουν οι φήμες, θα είναι λίγοι και εκλεκτοί, μόλις δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων η μητέρα, ο αδερφός και τα τρία παιδιά της Ελένης.

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Η «Espresso» έψαξε, ρώτησε και σύμφωνα με την επισκοπή του νησιού ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόκειται, τουλάχιστον εκείνη την ημέρα που αναφέρει το δημοσίευμα, να παντρευτούν στον συγκεκριμένο ναό.

«Δεν θα γίνει γάμος τη Δευτέρα του Πάσχα. Δεν έχουν έρθει τα χαρτιά για να τους εκδώσουμε την άδεια γάμου. Αν ήταν να γινόταν μυστήριο θα έπρεπε να είχαν έρθει τα χαρτιά» μας λέει άτομο από την επισκοπή και συνεχίζει: «Αν ήταν κάτι τέτοιο θα το ξέραμε. Θέλει 10 ημέρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου να έχουν έρθει τα απαιτούμενα χαρτιά, οπότε θα έπρεπε να τα είχαμε ήδη λάβει. Κάτι που δεν έχει γίνει».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, τη Μεγάλη Εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Τετάρτη, ο «Καφές με την Ελένη» θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένος για να μπορέσει η Ελένη Μενεγάκη να ξεκουραστεί. Η άδειά της από τον Alpha λήγει την Τρίτη μετά το Πάσχα, ενώ τη Δευτέρα, ημέρα που σύμφωνα με τις φήμες παντρεύεται, θα προβληθεί best of του «Καφέ» της, όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Την Τρίτη όμως, η Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της, αφού άλλωστε μεταξύ άλλων θα φιλοξενήσει και τον διαγωνιζόμενο που θα αποχωρήσει από το «Greek Idol» την προηγούμενη ημέρα.

Οπως φαίνεται λοιπόν, εκτός από τα όσα μας είπαν από την Επισκοπή Ανδρου, ένας ακόμα λόγος που διαψεύδει τις φήμες για τον γάμο, είναι και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αφού η «ωραία Ελένη» δεν θα θελήσει να παντρευτεί και την επόμενη ημέρα να πιάσει δουλειά. Οπότε, προς το παρόν τουλάχιστον, η Ελένη και ο Ματέο δεν φαίνεται να δίνουν τους όρκους της αιώνιας αγάπης. πηγή: Espressonews.gr

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με τίτλο: Η αλήθεια για το “γάμο” της Μενεγάκη αναφέρει:

Οι νέες πληροφορίες, θέλουν την παρουσιάστρια να μην παντρεύεται! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η Επισκοπή της Άνδρου, δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία. «Δεν θα γίνει γάμος την Δευτέρα του Πάσχα. Δεν έχουν έλθει τα χαρτιά για να τους εκδώσουμε την άδεια γάμου. Αν ήταν να γινόταν το μυστήριο, θα έπρεπε να είχαν έλθει τα χαρτιά», δήλωσε άτομο από την Επισκοπή του νησιού και συνέχισε: «Αν ήταν κάτι τέτοιο θα το ξέραμε. Θέλει 10 ημέρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου να έχουν έλθει τα απαιτούμενα χαρτιά οπότε θα έπρεπε να τα είχαμε ήδη λάβει. Κάτι που δεν έχει γίνει».

Την ίδια ώρα, στενός συνεργάτης της Ελένης δηλώνει στο περιοδικό «ΟΚ»: «Η Ελένη δεν συνηθίζει να κάνει βεβιασμένες κινήσεις, ούτε στην επαγγελματική της ζωή και πόσο μάλλον σε θέματα που αφορούν την προσωπική της ευτυχία», λέει και καταλήγει: «Αλλά ακόμη και εάν αποφάσιζε να κάνει ένα τέτοιου είδους βήμα στη ζωή της, δεν υπήρχε περίπτωση να διαρρεύσει καμία πληροφορία. Μάλιστα, οι προτιμήσεις της όσον αφορά τους ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα της παραμένουν σταθερές τα τελευταία χρόνια». πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ