Πλήρωσε δολοφόνους για να σκοτώσουν αντίζηλό της!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι συλλήψεις των βασικών υπόπτων που φέρονται να συμμετείχαν στο τεράστιο κύκλωμα εκβιαστών. Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι μια γυναίκα πλήρωσε συμβόλαιο θανάτου για να εξοντωθεί μια άλλη γυναίκα που είχε παράνομο δεσμό με τον αγαπημένο της.

Πρόκειται για πρόσωπα ανέκφραστα με σκληρά χαρακτηριστικά που σύμφωνα με την αστυνομία είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στον λαμπερό κόσμο της σόου μπιζ, με θύματα επωνύμους καλλιτέχνες, ηθοποιούς και γνωστούς επιχειρηματίες.

Ένας ατελείωτος στρατός μοιρασμένος σε τέσσερις μεγάλες ομάδας που εκβίαζαν, έβαζαν βόμβες, εκτελούσαν ακόμη και συμβόλαια θανάτου.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Καματερό στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση της ΕΚΑΜ για την σύλληψη άλλων δύο βασικών υπόπτων. Αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών εντόπισαν το πολυτελές τζιπ σταθμευμένο έξω το διαμέρισμα και όταν βεβαιώθηκαν ότι οι δύο αναζητούμενοι ήταν μέσα στο σπίτι αποφάσισαν να δράσουν αιφνιδιαστικά.

Ήταν ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Δεν πρόλαβαν να πιάσουν στα χέρια τους ούτε τη χειροβομβίδα που είχαν κάτω από τα μαξιλάρι. Οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Εντωμεταξύ, όσοι οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια του Πειραιά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Συμβόλαιο θανάτου με άρωμα γυναίκας

Η έρευνα της πολύκροτης υπόθεσης εκβιασμών έφερε στο φως και μια στυγερή δολοφονία μιας 29χρονης που έπεσε θύμα πληρωμένου εκτελεστή.

Η άτυχη γυναίκα ήταν σύζυγος ενός πολύ γνωστού ανθρώπου της νύχτας που δολοφονήθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μετά τον θάνατό του η 29χρονη έκανε δεσμό με ένα πρωτοπαλίκαρο αντίπαλης συμμορίας. Αυτός όμως είχε ήδη άλλο δεσμό. Η παράνομη σχέση δεν άργησε να αποκαλυφθεί και τότε η νόμιμη γυναίκα πλήρωσε ένα μέλος της συμμορίας για να βγάλει από τη μέση την 29χρονη. Η γυναίκα δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.
Star.gr