Δείπνο Αριάνας Χάφινγκτον – Γ. Παπανδρέου στην Αθήνα

Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες προκειμένου να υποστηρίξει το θεσμό των Special Olympics 2011 η μεγάλη κυρία των μίντια Αριάνα Στασινοπούλου-Χάφινγκτον και τα ξημερώματα της Παρασκευής παραβρέθηκε σε φιλικό δείπνο με το πρωθυπουργικό ζεύγος. «Ανέβασε» μάλιστα το φωτογραφικό στιγμιότυπο στο λογαριασμό της στο Twitter (μικροϊστολογική υπηρεσία) και το μοιράστηκε με τους 663.605 «φίλους» της που την ακολουθούν (followers).

Το δείπνο εξελίχθηκε σε πολύ χαλαρό κλίμα και εκτός από την Αριάνα Χάφινγκτον και τον πρωθυπουργό, παρούσες στο δείπνο ήταν η σύζυγος του κ. Παπανδρέου, Μαργαρίτα και η αδελφή της κυρίας Χάφινγκτον, Αγάπη. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα στην ιστοσελίδα της κυρίας Χάφινγκτον φιλοξενήθηκε συνέντευξη του έλληνα πρωθυπουργού η οποία μάλιστα συνοδευόταν από πολύ θετικά σχόλια για τον ίδιο.

Να σημειώσουμε ότι η ιστοσελίδα της ελληνοαμερικανίδας «Huffington Post» έρχεται δεύτερη σε επισκεψιμότητα, ο Observer την έχρισε την ισχυρότερη στις ΗΠΑ ενώ η ίδια η Αριάνα Χάφινγκτον έχει φτάσει στη 12η θέση στη λίστα του Forbes με τις ισχυρότερες κυρίες στα media για το 2009.

Το πρόγραμμα της ιδρύτριας της Huffington Post στην Αθήνα, ήταν πολύ απαιτητικό: αμέσως πριν τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, παραβρέθηκε σε δείπνο με την Πρόεδρο των Special Olympics Ελλάς κυρία Ιωάννα Δεσποτοπούλου, τους μπασκετμπολίστες Γιάο Μινγκ και Ντικέμπε Μουτόμπο και την αθλήτρια του πατινάζ Μισέλ Κουάν.

Στις 20.00 περίπου το απόγευμα της Παρασκευής, η Χάφινγκτον ανέβασε φωτογραφία της στο Twitter από δρόμο κάτω από την Ακρόπολη εν αναμονή της λαμπαδηδρομίας ενώ συναντήθηκε και με τη σύζυγο Τζιλ του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπίντεν και τις κόρες τους Ασλεϊ και Ιζαμπέλα, οι οποίες βρίσκονται στην Αθήνα για το θεσμό των Special Olympics.

Μόλις βρέθηκε στην Αθήνα, συνάντησε τον αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα Ντάνιελ Μπένετ για μεσημεριανό ενώ αργά το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου η Χάφινγκτον βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος και σχολίασε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της στο Twitter: «Είμαι στην Αθήνα. Ειρηνικές ομιλίες και διαδηλώσεις στο Σύνταγμα» και φωτογράφισε μάλιστα τους παραβρισκόμενους ενώ δεν παρέλειψε να «διαφημίσει» τη σελίδα των «Αγανακτισμένων» στο Facebook.


ΤΟ ΒΗΜΑ