Πάσχα με τα πεθερικά θα κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πάσχα με τα πεθερικά θα κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του μέλλοντα συζύγου της Θέμη Σοφού στην Αρχαία Κόρινθο.

Φυσικά το ζευγάρι δεν θα είναι μόνο, αφού μαζί του θα είναι οι γονείς του Θέμη, Μαίρη και Παναγιώτης, αλλά και η μητέρα της Σταματίνας, η κ. Παναγιώτα. Οι γονείς του Θέμη λάτρεψαν τη Σταματίνα από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισαν, αφού βλέπουν τον γιο τους να είναι ευτυχισμένος πλάι της.

Κατά τα άλλα, η παρουσιάστρια του «Πολύ μπλα μπλα» και ο δικηγόρος Θέμης Σοφός αυτές τις ημέρες κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, ο οποίος θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο Μουσείο Νάσιουτζικ. Η νύφη, όπως μάθαμε, θα φορέσει νυφικό της γνωστής σχεδιάστριας Vera Wang, ενώ τα παπούτσια της θα είναι από γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου.

Μάλιστα η Σταματίνα έχει αποφασίσει να παραμείνει με το νυφικό και στην glamorous δεξίωση που θα ακολουθήσει. Τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της θα επιμεληθούν οι κοπέλες που τη φτιάχνουν καθημερινά στην εκπομπή, αφού γνωρίζουν πολύ καλά το στιλ της κι έτσι δεν θα δυσκολευτούν να βρουν το κατάλληλο για την πιο σημαντική της μέρα.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι δύο πολλοί καλοί παιδικοί τους φίλοι, με τους οποίους κάνουν στενή παρέα. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να αποστέλλονται και τα προσκλητήρια, τα οποία, όπως μαθαίνουμε, είναι απλά και σικάτα, όπως και οι μπομπονιέρες.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα συνοδεύσει τη Σταματίνα στην εκκλησία, αφού ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή εδώ και χρόνια. Προφανώς θα τη συνοδεύσει η μητέρα της Παναγιώτα ή τα ξαδέλφια της, που της έχουν μεγάλη αδυναμία.


Espressonews.gr