Ναταλία Γερμανού: Όσο ήμουν στον ΑΝΤ1 με κατηγορούσαν στα αφεντικά μου

Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το κανάλι του Αμαρουσίου

Στην εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα» βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού και μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 αλλά και για την εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» που τελικά δεν συνεχίστηκε.

«Προτιμώ να πω ότι αν εγώ ασχολιόμουν λίγο περισσότερο με το στοίχημα που είχα βάλει για την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται» πιθανόν θα είχε βγει πιο κοντά σε αυτό που είχα αρχικά ονειρευτεί. Δεν θεωρώ ότι ήταν μια κακή εκπομπή, ήταν καλή», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του «Ε» η παρουσιάστρια.

Ακόμη δεν δίστασε να αποκαλύψει τι την ενόχλησε στη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου και είπε: «Αυτό που με έφθειρε ψυχολογικά εμένα δεν ήταν το ότι με έστηναν στον τοίχο, ότι δεχόμουν κριτική και ασχολούνταν με τα νούμερα μου, γιατί αυτά είναι μέσα στη δουλειά μας. Ήταν κάτι το οποίο περιμένω και θα συμβεί και εδώ και σε όποιο κανάλι πάω. Αυτό για το οποίο δεν ήμουν προετοιμασμένη, ήταν τα λόγια που υπήρχαν εκ των έσω. Πήγαιναν και λέγανε στα αφεντικά μου «Η Ναταλία πηγαίνει παντού και γκρινιάζει. Λέει ότι είναι θυμωμένη και βρίζει το Voice που της το βάλαμε πριν την εκπομπή της», είπε και συνέχισε: «Στην ουσία εγώ έκανα το ακριβώς αντίθετο. Έβγαινα παντού και έλεγα «Eυλογημένο να είναι το κανάλι και ο Γιάννης Λάτσιος που έβαλαν το Voice πριν από εμένα», διότι έπαιρνα ένα lead in 50% και το κρατούσα και έκανα 35άρια στην εκπομπή. Όχι απλά ευγνωμονούσα, ευχαριστούσα! Και πήγαιναν και έβαζαν λόγια, πισώπλατα μαχαιρώματα, ίντριγκες… Αυτό το πράγμα δεν αντέχω να το ξαναζήσω. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου, δεν το αντέχω, δεν μπορώ πραγματικά!».

Η Ναταλία Γερμανού πέταξε και το «καρφάκι» της σε κάποιους συναδέλφους της που της έκαναν «πόλεμο» και είπε: «Νομίζω ότι θα γεράσω , έχω φτάσει ήδη σε αυτή την προχωρημένη ηλικία, και νομίζω πως θα μπω στο ΚΑΠΗ της περιοχής μου και παίζοντας κουμ-καν με τις κυρίες θα λέω «Καλλιόπη μου, τότε που έκανα τηλεόραση αυτή την ίντριγκα δεν την κατάπια ποτέ». Δεν το καταλαβαίνω, δεν το κάνω και δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Γιατί πρέπει να θες να φας την εκπομπή του διπλανού σου; Εντάξει, η δικιά σου πάει καλά. Πρέπει να φας και του διπλανού σου; Τελικά υπερισχύουν αυτοί που έχουν τις καλύτερες γνωριμίες, τις καλύτερες «αυλές» και τα μέσα, δόντια – όπως θες πες το. Δεν πειράζει, καλή καρδιά!».