Εφη Θώδη: “Μου έκλεψαν τρία κιλά χρυσαφικά και 20.000 ευρώ”

«Μου έκλεψαν τρία κιλά χρυσαφικά και 20.000 ευρώ μετρητά. Ηταν οι κόποι μιας ζωής. Είμαι φαρμακωμένη!» Με αυτά τα λόγια η «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού» Εφη Θώδη περιγράφει στην «Espresso» το σοκ που υπέστη όταν επέστρεψε στο σπίτι της και διαπίστωσε ότι κλέφτες είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο με τις οικονομίες και τα χρυσαφικά της.

Πάγωσε από τον τρόμο η γνωστή τραγουδίστρια όταν μπήκε στο σπίτι της στο Χαϊδάρι και αντίκρισε το χάος. Οι διαρρήκτες που μπήκαν το βράδυ της Τετάρτης στο διαμέρισμά της στην οδό Καλαβρύτων είχαν πετάξει στο πάτωμα όσα ρούχα υπήρχαν μέσα στην ντουλάπα, στην πλάτη της οποίας ήταν βιδωμένο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ξήλωσαν και πήραν μαζί τους. Εκεί η Εφη Θώδη φύλαγε τις οικονομίες της μαζί με κοσμήματα μεγάλης αξίας.

«Μέσα στο χρηματοκιβώτιο είχα βάλει 20.000 ευρώ μετρητά, τα οποία είχα εκταμιεύσει πριν από λίγες μέρες για να αγοράσω ένα σπίτι και τρία κιλά χρυσαφικά: δύο χρυσά επώνυμα ρολόγια, δαχτυλίδια, καδένες, μέχρι και χρυσές λίρες! Τα χρυσαφικά αυτά τα μάζευα όλη μου τη ζωή και είχαν μεγάλη αξία» λέει ταραγμένη η τραγουδίστρια και περιγράφει την «εισβολή» των διαρρηκτών στο σπίτι της.

Οπως λέει, η κλοπή έγινε το διάστημα από τις 7.00 μέχρι τις 11.00 τη νύχτα: «Εκείνο το βράδυ είχα βγει για φαγητό με φίλους, αλλά είχα ξεχάσει να κλειδώσω την εξώπορτα. Οι διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα και στη συνέχεια μπήκαν στο υπνοδωμάτιο. Αφού ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, βρήκαν και το δεύτερο κλειδί που είχα κρυμμένο στο σπίτι και κλείδωσαν την εξώπορτα από μέσα για να μην μπορούμε να μπούμε» λέει με τρεμάμενη φωνή και προσθέτει ότι οι διαρρήκτες πριν διαφύγουν με το αυτοκίνητο που είχαν αφήσει στην πιλοτή της πολυκατοικίας έριξαν το χρηματοκιβώτιο από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της, [Η πολυκατοικία της οδού Καλαβρύτων, στο Χαϊδάρι, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της γνωστής τραγουδίστριας.] , στο ισόγειο.

«Μας άνοιξε ο κλειδαράς και μπήκαμε μέσα. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς ένιωσα όταν είδα ότι είχαν ξηλώσει το χρηματοκιβώτιο. Αρχισα να ουρλιάζω μες στο σπίτι. Εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Φαρμακώθηκα. Ηταν οι κόποι μιας ζωής» καταλήγει η «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού», σημειώνοντας ότι οι δράστες πρέπει να ήταν καλά «διαβασμένοι», αφού οι κινήσεις τους ήταν καλά μελετημένες. Οπως αποκαλύπτει τέλος η τραγουδίστρια, εκείνο το βράδυ μια γειτόνισσα άκουσε θόρυβο και βγήκε στο μπαλκόνι, αλλά οι διαρρήκτες προσπάθησαν να την καθησυχάσουν λέγοντάς της ότι δεν έγινε τίποτα. Η γυναίκα πρόλαβε και κράτησε τα πρώτα γράμματα της πινακίδας του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία.


πηγή: Espressonews.gr