Γυναίκα – αράχνη πίσω από τις άγριες δολοφονίες

Μια γυναίκα-αράχνη φέρεται να κρύβεται πίσω από τις άγριες δολοφονίες δύο ηλικιωμένων σε Μεσσηνία και Λακωνία με σκοπό τη ληστεία! Η 38χρονη από τη Βουλγαρία, που συνελήφθη στην περιοχή Νιάτα Λακωνίας, κατηγορείται ήδη ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχε σκοτώσει -μαζί με τον 40χρονο ομοεθνή φίλο της- έναν 83χρονο από το χωριό Κάτω Μηνάγια Αμπελοκήπων του δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας. Η ίδια, όμως, φέρεται ότι εμπλέκεται και στη στυγερή δολοφονία μιας 93χρονης από το χωριό Αμμος Αριος Λακωνίας το καλοκαίρι του 2009, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτυπώματά της βρέθηκαν και στο σπίτι της άτυχης γιαγιάς!

Στις 17 Ιανουαρίου η 38χρονη και ο συνεργός της είχαν μπει στο σπίτι του άτυχου 83χρονου για να τον κλέψουν. Ο γέροντας υπέστη σοκ όταν αντίκρισε τους εισβολείς, οι οποίοι με σβέλτες κινήσεις τον φίμωσαν με μονωτική ταινία και τον έδεσαν πάνω στο κρεβάτι του, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια έκαναν το σπίτι του άνω-κάτω προσπαθώντας να βρουν πού έκρυβε χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Υστερα από έρευνες η αστυνομία εντόπισε το αποτύπωμά της και μάλιστα είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθές από κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας στα Νιάτα Λακωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, το αποτύπωμά της βρέθηκε και στα πειστήρια της υπόθεσης ανθρωποκτονίας που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2009 στο χωριό Αμμος. Τότε η 93χρονη, που έμενε μόνη της σε ένα διώροφο σπίτι κοντά στην πλατεία του χωριού, είχε βρεθεί νεκρή, φιμωμένη, δεμένη και γυμνή από τη μέση και κάτω. Οι γείτονες ανησύχησαν όταν δεν άκουσαν το ραδιοφωνάκι της να παίζει μουσική, όπως γινόταν κάθε μέρα, και είδαν τα παράθυρα του σπιτιού της μισάνοιχτα και τις γάτες της πεινασμένες να ψάχνουν για τροφή στις διπλανές αυλές.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.

Τώρα η Ασφάλεια Καλαμάτας αξιοποιεί τα στοιχεία και θα αξιολογήσει αν επαρκούν για να στοιχειοθετηθεί η συμμετοχή της αδίστακτης Βουλγάρας και στη δολοφονία της άτυχης 93χρονης.


Espressonews.gr