Βιασμός 27χρονης – Νέα Σμύρνη: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι τρεις κατηγορούμενοι.

Νέα προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν από τη 2η ειδική ανακρίτρια οι τρεις κατηγορούμενοι – δύο άνδρες και μία γυναίκα – που συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία μίας 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομάδα.





Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν νέα προθεσμία, καθώς δεν έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας, ενώ εκκρεμεί και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο βασικός κατηγορούμενος στο σπίτι του.

Η 27χρονη έχει περιγράψει στους αστυνομικούς ότι ο βασικός κατηγορούμενος, ένας άνδρας 40 ετών, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις, την ξυλοκόπησε, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε παρουσία τριών φίλων του, οι οποίοι τον παρότρυναν με τη στάση τους.

Σύλβια Πανά - Ποινικολόγος
Σύλβια Πανά – Ποινικολόγος

Κατά τη διάρκεια της έρευνας της αστυνομίας στο διαμέρισμα κατασχέθηκαν και 65 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις αναμένεται να αρνηθούν τις κατηγορίες. Ο 40χρονος υποστηρίζει ότι δεν βίασε την 27χρονη, φέρεται όμως να παραδέχεται ότι την χτύπησε και της έκοψε τα μαλλιά, επειδή, όπως υποστηρίζει, την έπιασε να τον κλέβει.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, γνωστή και διακεκριμένη ποινικολόγο Σύλβια Πανά, ό,τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και όταν το υλικό αυτό θα φτάσει στις ανακριτικές αρχές, θα φανεί ότι ο κατηγορούμενος ουδέποτε βίασε την καταγγέλλουσα.