Απαγορευμένη αγάπη στην Κρήτη με πυροβολισμούς

Συγκλονίζει η ιστορία των σύγχρονων «Φουρτουνάκηδων και Βροντάκηδων» στα Βορίζια. Όπως αναφέρει το cretalive πρόκειται για τον έρωτα ανάμεσα σε έναν 21χρονο και μία 17χρ0νη που οι οικογένειές τους είχαν έχθρα!

Έτσι λοιπόν, στις 5 το πρωί ο 21χρονος έκανε την μεγάλη κίνηση… Πήγε και έκλεψε την 17χρονη καθώς ο έρωτας τους είχε φουντώσει!!! Λίγες ώρες αργότερα,ο 23χρονος αδερφός της “νύφης” έφτασε στο σπίτι του “γαμπρού” αναζητώντας την αδερφή του. Η μητέρα του 21χρονου, τον ενημέρωσε ότι ο γιος της δε βρισκόταν στο σπίτι.

Εξοργισμένος ο 23χρονος πυροβόλησε εναντίον του σπιτιού αλλά και εναντίον του αυτοκινήτου του νεαρού “γαμπρού”, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.Στην περιοχή βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις καθώς υπάρχει φόβος λόγω των διαφορών που χωρίζουν την οικογένεια ενώ οι έρευνες των αρχών κινούνται προς δύο κατευθύνσεις.

Από τη μία αναζητείται το “ζευγάρι”, καθώς η “νύφη” είναι ανήλικη, κι από την άλλη αναζητείται ο 23χρονος αδερφός της νύφης ως δράστης των πυροβολισμών.


Star.gr