Κωστόπουλος: “Η Τζένη δεν παριστάνει τη γκόμενα”

«Ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες αποκάλυψε για την καθημερινότητα του με τη Τζένη Μπαλατσινού ο Πέτρος Κωστόπουλος. Με αφορμή την σύζυγο του που ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό mou», ο παρουσιαστής-εκδότης περιέγραψε πολλές από τις προσωπικές τους στιγμές.

Το πρώτο πράγμα που κάνει η Τζένη Μπαλατσινού όταν ξυπνάει; «Κατουράει. Πριν ξανακοιμηθεί, ξανακατουράει.Επίσης, είναι υστερική με τις κρέμες. Κάνει κανά 20λεπτο κάθε βράδυ να τις βάλει» είπε χαριτολογώντας.

Αυτό που την εκνευρίζει είναι ότι «έχω μάθει τον πιτσιρικά πώς να ρεύεται» ενώ αυτό που του αρέσει περισσότερο πάνω της είναι πως «δεν παριστάνει τη γκόμενα. Το βρίσκω πάρα πολύ θηλυκό που δεν κάνει επίδειξη ωραιότητας. Βρίσκω υπέροχα τα χείλια της, τη μύτη, και τα μάτια της».

Στις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους, εκείνη τον φωνάζει “αρκούδο” γιατί όπως λέει «έχω επένδυση στο στήθος με τρίχες. Η τρίχα στον άνδρα είναι must». Οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να την κάνουν να κλάψει είναι «τα παιδιά της και εγώ. Μ΄αρέσει να κάνω τον μεταμελημένο καραγκιόζη για να την κάνω να γελάσει πάλι».

Ωστόσο μια φορά τον έκλεισε έξω από το σπίτι. Ποιος ζητάει συγγνώμη; «μόνο εγώ. Η Τζένη έχει ζητήσει 2 φορές στα 15 χρόνια». Κάθε μέρα που περνά τη μαθαίνει όλο και περισσότερο: «Τη μαθαίνω σιγά σιγά. Τελευταία μου βγάζει μια άλλη προσωπικότητα. Την καλύτερη απ΄όλες».

Το τελευταίο δώρο που της έκανε είναι ένα δαχτυλίδι (ροκ και όχι ιδιαίτερα ακριβό), αν και «η Τζένη δεν ζητάει ποτέ. Είμαι περήφανος γι΄αυτό».

Τέλος, αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που φιλίθηκαν οι δυο τους ήταν στο Λονδίνο: «Είχε πάρα πολύ ωραία γεύση, μετά από ένα χάμπουργκερ με πολύ κρεμμύδι, κέτσαπ και δεν θυμάμαι τι άλλο. Ήταν στο πίσω κάθισμα ενός ταξί». Και κατέληξε ότι «την αγαπάω πάρα πολύ».


πηγή: star.gr