Εφημερίδες

Ζωή Λιβανίου οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Τους πρόσφυγες της Ριτσώνας επισκέφθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16-04-2016) η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, Ζωή Λιβανίου και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, το γλεντάνε όλοι μαζί…

zoi-livaniou

Η Ζωή Λιβανίου επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες στο κέντρο φιλοξενίας στη Ριτσώνα
Οι φωτογραφίες με την βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στη Ριτσώνα Χαλκίδας, έχουν γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο και σχολιάζονται ποικιλότροπα.

zoi9

Η κυρία Λιβανίου επισκέφθηκε με συνεργάτες της, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τη Ριτσώνα, και αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκεί διαμένοντες πρόσφυγες και μετανάστες, δεν αρνήθηκε να διασκεδάσει μαζί τους, δείχνοντας τις χορευτικές ικανότητες ρυθμούς … oriental.

Όπως αναφέρει η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επισκέπτεται τακτικά το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων προκειμένου να δείξει την αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες και μετανάστες. «Κάθε βράδυ μαζευόμαστε και παίζουμε. Χωρίς να γνωρίζουμε γλώσσα, με μόνο τη δύναμη της αγάπης» γράφει μεταξύ άλλων, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες.

Αψηφώντας τις δυσκολίες που έχουν περάσει το τελευταίο διάστημα και συνεχίζουν να περνούν ζώντας σε προσωρινά καταλύματα, οι πρόσφυγες επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες μαζί με την βουλευτή, με τους υπόλοιπους γύρω τους να τους χειροκροτούν.

Photo Gallery

Copyright © 2011 efhmerides.info | Designed by ATG Network SEO | Εφημερίδες | Επικοινωνία