Εφημερίδες

Oι άντρες λένε περισσότερα ψέματα από τις γυναίκες

Σύμφωνα με έρευνα Βρετανών οι άντρες ψεύδονται πιο πολύ από τις γυναίκες. Και για του λόγου τω αληθές, οι άντρες λένε 1.902 ψέματα το χρόνο σε αντίθεση με τις γυναίκες που τα δικά τους αγγίζουν τα 728.

Οι λόγοι που οι άντρες λένε ψέματα σύμφωνα με τους ψυχολόγους είναι πολλοί: «Μπορεί να μην τους αρέσει η πραγματικότητα που ζούνε και πιθανώς να θέλουν να την αλλάξουν, μπορεί να θέλουν να ωραιοποιήσουν μία κατάσταση ή να φοβούνται τις συνέπειες που μπορεί να έχει η αλήθεια τους» τονίζουν.

Τα 10 πιο τοπ αντρικά ψέματα τα λένε στις συντρόφους τους και σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία είναι τα εξής; Δεν ήπια τόσο πολύ, δεν έχω τίποτα, δεν είχα σήμα, δεν ήταν τόσο ακριβό, έρχομαι, έχω μπλέξει στην κίνηση, όχι δε μοιάζεις χοντρή μ’αυτό που φοράς, συγνώμη δεν είδα την κλήση σου, έχασες βάρος, πάντα ήθελα ένα τέτοιο κορίτσι.

Και οι γυναίκες όμως τα περισσότερα ψεματάκια τα λένε στο έτερον τους ήμισι και είναι τα παρακάτω: δεν έχω τίποτα, δεν ξέρω που είναι δεν το έχω αγγίξει, δεν ήταν τόσο ακριβό, δεν ήπια τόσο πολύ, έχω πονοκέφαλο, είχε έκπτωση, έρχομαι, δεν το πήρα τώρα το έχω πολλά χρόνια, όχι δεν το πέταξα, πάντα ήθελα ένα τέτοιο αγόρι.

Μπορεί οι άντρες να είναι ψεύτες έχουν όμως και συνείδηση καθώς το 70 τοις εκατό νιώθει τύψεις μετά από μία τέτοια πράξη.
Star.gr

Photo Gallery

Copyright © 2011 efhmerides.info | Designed by ATG Network SEO | Εφημερίδες | Επικοινωνία manmeds.top | 502: Bad gateway

Error 502 Ray ID: 3ef90812d5f17e1b • 2018-02-19 11:54:27 UTC

Bad gateway

You

Browser

Working
Detroit

Cloudflare

Working
manmeds.top

Host

Error

What happened?

The web server reported a bad gateway error.

What can I do?

Please try again in a few minutes.