Συλληπητήρια για Αντεφέμι

Εξι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα εξέδωσαν ανακοίνωση για τον τραγικό θάνατο του Ολουμπάγιου Αντεφέμι, ποδοσφαιριστή της Skoda Ξάνθης, ο οποίος σκοτώθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (18/4) σε τροχαίο δυστύχημα.

Ανακοίνωση Αρη:
“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Ολουμπάγιο Αντεφέμι που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό σήμερα το πρωί. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής έχασε την ζωή του σε ηλικία 26 ετών και σκόρπισε την θλίψη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…”.

Ανακοίνωση Ατρομήτου:
“H ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Ολουμπάγιο Αντεφέμι καθώς και στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη για τον αδόκητο χαμό του σε τροχαίο δυστύχημα ενώ κατευθυνόταν στη Θεσσαλονίκη για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο του. Η απώλεια του προκάλεσε λύπη και θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Ανακοίνωση Εργοτέλη:
“Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει την οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σήμερα το πρωί”.

Ανακοίνωση Ηρακλή:
“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της για τον αδόκητο, όσο και τραγικό, χαμό του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, Olubayo Adefemi. Η τραγική είδηση μας συγκλόνισε, όπως και το φίλαθλο πανελλήνιο. Ενα μεγάλο ‘κρίμα’ είναι αυτό, που εκφράζει τα συναισθήματά μας για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και αθλητή”.

Ανακοίνωση Λάρισας:
“Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και διαβιβάζουν σε ολόκληρη την οικογένεια της ομάδας της Ξάνθης και στους οικείους του ποδοσφαιριστή τα θερμά τους συλλυπητήρια”.

Ανακοίνωση Πανιωνίου:
“Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πανιώνιος εκφράζουν την οδύνη τους για τον ξαφνικό χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για την απώλειά τους”.


πηγή: sport.gr/