Διαιτα Τατιανας στεφανιδου

H δίαιτα που θα σε βοηθήσει να χάσεις τα κιλά που σε ενοχλούν μέχρι το Πάσχα

Οι ημέρες μετρούν αντίστροφα μέχρι το Πάσχα. Κι όσο σκέφτεσαι τις λιχουδιές, τα τσουρέκια και τα παραδοσιακά κουλουράκια τρομάζεις. Θέλεις να χάσεις 2-3 κιλά και η σκέψη του να μην μπορείς να αντισταθείς στο κοκορέτσι δεν βοηθά.

Με σύμμαχο τα δημητριακά σου, που είναι ολικής άλεσης και με διάφορες γεύσεις και ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, θα κάνεις “Ανάσταση” φορώντας το αγαπημένο σου στενό φόρεμα. Διάλεξε από τα απλά δημητριακά, τα FITNESS & Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESSRed Fruits με Αντιοξειδωτικά, τα FITNESS Chocolate, τα FITNESSDark Chocolate, τα FITNESS & Yoghurt και τα FITNESSHoney & Almonds. Και βέβαια φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου μερικά και FITNESS Bars (κλασσική, φράουλα, σοκολάτα, σοκολάτα-πορτοκάλι, σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα γάλακτος με γεύση φουντούκι και λευκή σοκολάτα) για πεντανόστιμο σνακ χωρίς ενοχές.

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Γεωργία Καπώλη εξηγεί τη σημασία του πρωινού με δημητριακά ολικής άλεσης: “Έρευνα έδειξε πως εκτός από την κατανάλωση πρωινού, είναι πολύ σημαντικό και το είδος του πρωινού που πρέπει να καταναλώνεται καθώς μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει τον Δείκτη Μάζας Σώματος. Έτσι η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως συνδέεται με χαμηλότερο Δ.Μ.Σ. καθώς και με κατά 33% μικρότερη πιθανότητα εμφάνισης υπέρβαρου και παχυσαρκίας”

Προμηθεύσου με τα δημητριακά FITNESS της Nestlé και ακολούθησε το παρακάρτω πρόγραμμα διατροφής. Σύντομα θα δεις τα ρούχα σου να “χαλαρώνουν” αγκαλιάζοντας το νέο, καλλίγραμμο σώμα σου.
Διαιτα Τατιανας στεφανιδου Πλάνο Δίαιτας


Διαιτα Τατιανας στεφανιδου