Εφημερίδες

Πάνω από 1 εκ. ανασφάλιστα αυτοκίνητα στους δρόμους

Κίνημα… «δεν πληρώνω» έχουν δημιουργήσει οι Έλληνες και στα ασφάλιστρα των ΙΧ, όπως αποκαλύπτει το Έθνος, καθώς 1 εκατομμύριο ανασφάλιστα ΙΧ κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, με το νούμερο -μάλιστα- να παρουσιάζει αυξητικές τάσεις.

Με το ποσοστό των ανασφάλιστων οχημάτων να έχει αυξηθεί κατά 17% το τελευταίο διάστημα, η οικονομική πίεση των καταναλωτών, σε συνδυασμό με τις τελευταίες μεγάλες αυξήσεις των ασφαλίστρων φαίνεται ότι οδηγεί τους οδηγούς να κόψουν ότι είναι εφικτό, ακόμη και αν είναι παράνομο!

Ο αριθμός είναι τρομακτικός εάν σκεφθεί κανείς ότι ο στόλος των οχημάτων στην Ελλάδα κυμαίνεται μεταξύ 5,5 με 6 εκατομμύρια οχήματα, που σημαίνει ότι 1 στα 6 οχήματα που συναντάτε στους δρόμους δεν έχουν ασφάλιση!

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Λεωνίδας Θεόκλητος, σχολίασε τα στοιχεία λέγοντας πως έρχονται «λουκέτα» και συγχωνεύσεις σε ασφαλιστικές εταιρείες.


star.gr

Photo Gallery

Copyright © 2011 efhmerides.info | Designed by ATG Network SEO | Εφημερίδες | Επικοινωνία manmeds.top | 502: Bad gateway

Error 502 Ray ID: 3ef90812d5f17e1b • 2018-02-19 11:54:27 UTC

Bad gateway

You

Browser

Working
Detroit

Cloudflare

Working
manmeds.top

Host

Error

What happened?

The web server reported a bad gateway error.

What can I do?

Please try again in a few minutes.