Εφημερίδες

Αποκαλύψεις της αδερφής του Μπάμπη Λαζαρίδη για την Ηλιάδη!

Πυρ και μανία έγινε η Λίτσα Λαζαρίδη,αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο της ζωής της είναι πολύ ερωτευμένη και τυχερή, αφού δίνει πολύ αγάπη και παίρνει.

Οι κοινές εμφανίσεις της τραγουδίστριας με το μουσικοσυνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη δίνουν και παίρνουν και τα βλέμματα που ανταλλάσουν μεταξύ τους μαρτυράνε το πόσο ερωτευμένοι είναι!

Την είχανε που την είχανε στο μάτι η μάνα και η αδερφή του αδικοχαμένου επιχειρηματία ήρθαν και οι δηλώσεις της να ρίξουν λάδι στη φωτιά «Ντροπή της που δε σεβάστηκε τίποτα. Ο τωρινός της σύντροφος ο κύριος Μηλιωτάκης, δούλευε στο μαγαζί με τον αδερφό μου .Ο Μπάμπης του έδωσε δουλειά και αυτός δε σεβάστηκε τίποτα» είπε εξοργισμένη η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Παράλληλα η αδερφή του αδικοχαμένου επιχειρηματία ισχυρίζεται πως η Αγγελική ποτέ δεν ένιωσε το παραμικρό συναίσθημα για τον αδερφό της και τον χρησιμοποιούσε μόνο για να ανέβει επαγγελματικά.

Την ίδια στιγμή η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη θεωρεί απαράδεχτο, όπως λέει, να κάθεται άλλος στην πολυθρόνα που καθόταν ο γιος της, και να αγγίζει τα πράγματά του ενώ απαιτεί από την τραγουδίστρια να της τα επιστρέψει.


star.gr

Photo Gallery

Copyright © 2011 efhmerides.info | Designed by ATG Network SEO | Εφημερίδες | Επικοινωνία manmeds.top | 502: Bad gateway

Error 502 Ray ID: 3ef90812d5f17e1b • 2018-02-19 11:54:27 UTC

Bad gateway

You

Browser

Working
Detroit

Cloudflare

Working
manmeds.top

Host

Error

What happened?

The web server reported a bad gateway error.

What can I do?

Please try again in a few minutes.